Opplysninger

Opplysninger

 • Kollekt denne uken

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 15. Mai 2024


  Sabbaten 18. mai 

  Sabbatsskolekollekt

  Menighetens aktiviteter
   
  Klikk på formålet du vil gi til. Lenken går til vår digitale "kollektkurv" hvor du kan sette inn beløpet du vil gi. Husk å godkjenne gaven i VIPPS. 

  Hver uke tar vi opp sabbatsskolekollekten går til evangelisk arbeid på verdensplan. Midlene inngår i vår verdenskirkes misjonsbudsjett. Den siste sabbaten i hvert kvartal heter denne kollekten "Det 13. sabbatsoffer" hvor 25% er til prosjekter omtalt i misjonsfortellingene(i studieheftet) og videoene fra Misjon Spotlight.

  Den siste sabbaten i hvert kvartal kalles denne kollekten "Det 13. sabbatsoffer" hvor 25% er til prosjekter omtalt i misjonsfortellingene(i studieheftet) og videoene fra Misjon Spotlight.

  Du finner årets kollektplan her. Det er mulig å støtte andre formål menigheten, både lokalt og sentralt, trenger midler til på menighetens giverside.

  Pengene som kommer inn til ukens gudstjenestekollekt går til menighetens løpende utgifter som f.eks. en reparasjon vi nettopp har hatt på flygelet, skifte av batterier i nødstrømslysene, holde det rent og pent i og utenfor kirken, til aktiviteter for barn / unge og mange andre ting. Tak for all trofast støtte til vårt arbeide. 


Sabbatens begynnelseog slutt

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 22:10, 24 May 2024

Slutt: 22:12, 25 May 2024