Friskere liv

Hjertelig velkommen til helseforedrag i Adventkirken Mjøndalen! På helt ulike områder vil foredragsholderne gi oss mer kunnskap og inspirasjon til å ta vare på oss selv, kloden og hverandre.
Sett av disse datoene. Og besøk gjerne caféen i forkant av foredraget.

6. april kl 18.00: DEN NYE FISKEN: om temmingen av laksen og alt det forunderlige som fulgte

Foredragsholder: Simen Sætre er forfatter med bakgrunn som journalist i Morgenbladet og Aftenposten. Han har skrevet flere kritikerroste sakprosabøker, blitt tildelt Vis-prisen for god forskningsjournalistikk sammen med Kjetil Østli, og blitt nominert til Brageprisen for boka Hugo.

 

SERVERING: Kaféen vår er nå oppe og går annen hver onsdag. Som vanlig blir det mulig å kjøpe en vegetarisk middagsbuffet i kirkens Festsal i forkant av foredraget. Festsalen åpner dørene kl. 15.30, og vi avslutter serveringen kl. 18.00. 

Hjertelig velkommen!

Friskere liv er en serie helseforedrag i regi av helseteamet i Adventkirken Mjøndalen. Hensikten er å formidle sunn og troverdig helseinformasjon i et marked som svømmer over av helsetilbud i alle retninger. Vi inviterer landets fremste eksperter på områder som angår de fleste av oss. Men selv om foredragene har et høyt faglig nivå, er de også tilrettelagt for et bredt publikum. Disse foredragene er en fri tjeneste og uten kostnad for alle interesserte.

HELSEEXPO: Etter noen av foredragene tilbyr vi en helsetest bestående av kroppssammensetning (En scanning med vår Inbody-analyzer), blodtrykk og kolesterol. Pris kr. 100.

SUNNHETSBLADET: Friskere liv arrangeres i samarbeid med Sunnhetsbladet.  Hvorfor det? Fordi Sunnhetsbladet helt siden bladet kom ut første gang i 1881, har stått for noen enkle nøkler til et sunt liv som er helt i harmoni med moderne forskning, både når det gjelder forebygging og rehabilitering av livsstilssykdommer. Bladet formidler helseinformasjon du kan stole på. Nye abonnenter får et års startabonnement til halv pris, dvs kr. 224, til og med inkludert en helsetest (se ovenfor).
Ønsker du mer informasjon om FRISKERE LIV og muligheten for å få en helsetest, ta kontakt med leder for helseteamet i Adventkirken Mjøndalen, Svanhild G. Stølen: svanhild.stolen@sunnhetsbladet.no, eller på mobil: 482 27 926

JOGGEKLUBB

Bli med på joggetur tirsdager,  kl 18.00. Møt opp utenfor kirka! 
Hilsen Rose og Heidi FG. (Tlf. 97632137)