Friskere liv

Hjertelig velkommen til fem onsdagskvelder med helseforedrag i Adventkirken Mjøndalen! På helt ulike områder vil foredragsholderne gi oss mer kunnskap og inspirasjon til å ta vare på oss selv, kloden og hverandre. Sett av disse datoene.


9. oktober kl. 18.00:
Diabetes type 2
 
Diabetes type 2 og fedme er helseutfordringer som ofte utvikler seg langsomt og ubemerket, men har et stort potensiale for å redusere helsen og livskvaliteten. De gode nyhetene er at livsstilsendringer kan ha overraskende store effekter på vekt og blodsukker. Du vil få kunnskap om hvilke livsstilsfaktorer du bør ha særlig fokus på og praktiske tips som kan hjelpe deg til å oppnå varige endringer.

Allan Fjelmberg jobber til daglig som lege ved Skogli Helse- og Rehabiliteringssenter på Lillehammer og har videreutdanning i livsstilsmedisin.


23. oktober, 6. og 20. november:

Informasjon om  foredragsholder / -tema kommer senere.SERVERING: Mat er en viktig og nødvendig trivselsfaktor. I forkant av foredraget er det mulig å kjøpe en vegetarisk middagsbuffet i kirkens Festsal til en rimelig penge. Møt nye venner eller ta med deg dine egne venner til et hyggelig, rimelig og sunt måltid. Festsalen åpner dørene kl. 15.30 og avslutter serveringen kl. 18.00.Friskere liv er en serie helseforedrag i regi av helseteamet i Adventkirken Mjøndalen. Hensikten er å formidle sunn og troverdig helseinformasjon i et marked som svømmer over av helsetilbud i alle retninger. Vi inviterer landets fremste eksperter på områder som angår de fleste av oss. Men selv om foredragene har et høyt faglig nivå, er de også tilrettelagt for et bredt publikum. Disse foredragene er en fri tjeneste og uten kostnad for alle interesserte.

HELSEEXPO: Etter noen av foredragene tilbyr vi en helsetest bestående av kroppssammensetning (En scanning med vår Inbody-analyzer), blodtrykk og kolesterol. Pris kr. 100.

SUNNHETSBLADET: Friskere liv arrangeres i samarbeid med Sunnhetsbladet.  Hvorfor det? Fordi Sunnhetsbladet helt siden bladet kom ut første gang i 1881, har stått for noen enkle nøkler til et sunt liv som er helt i harmoni med moderne forskning, både når det gjelder forebygging og rehabilitering av livsstilssykdommer. Bladet formidler helseinformasjon du kan stole på. Nye abonnenter får et års startabonnement til halv pris, dvs kr. 224, til og med inkludert en helsetest (se ovenfor).
Ønsker du mer informasjon om FRISKERE LIV og muligheten for å få en helsetest, ta kontakt med leder for helseteamet i Adventkirken Mjøndalen, Svanhild G. Stølen: svanhild.stolen@sunnhetsbladet.no, eller på mobil: 482 27 926

TrimILag er et uhøytidelig trimtilbud til unge og voksne i alle aldre. Dette er noe for alle som liker ballspill og har behov for noe mer bevegelse enn det dagliglivet byr på. Ingen krav til ferdigheter. Hver tirsdag kl. 19.00 – 20.30 i gymsalen, på Rosendal skole. Kontaktperson: Lasse på mobil: 413 06 271.