Gi en mulighet i julegave!

3. desember var Internasjonal dag for funksjonshemmede. Vi synes det er en flott dag å introdusere vårt nye gavekort, nemlig «Hjelpemiddel»!

Mange steder i verden blir barn og voksne med funksjonsnedsettelser gjemt bort. De får ikke gå på skolen og er mer sårbare for utnytting.

Abdul, som det er bilde av på kortet, er 12 år og bor i Syria. Abdul er blind og delvis lammet. Tidligere var han inne alene hver dag. Hans største drøm var å få gå ut og være sammen med de andre barna.

ADRA fant ut om familien gjennom et prosjekt, og bestemte seg for å hjelpe. Abdul fikk en mobilitetsstokk og opplæring i å bruke den. Det tok ikke lang tid før han kunne bevege seg både innendørs og utendørs. Endelig gikk drømmen hans i oppfyllelse!
Det høres kanskje lite og enkelt ut, men for barn som Abdul betyr det ALT!

I alle ADRAs prosjekter jobber vi for å inkludere barn og ungdommer med spesielle behov. Det kan være ved å distribuere hjelpemidler som rullestoler, rullatorer, krykker eller mobilitetsstokker. Når vi bygger skoler, bygger vi med rullestolramper. Vi utdanner lærer, foreldre og lokalsamfunn. Alle barn, i alle land, har rett til å få gå på skolen.

Tusen takk for at du gir muligheter denne julen. Du kan bestille gavekortet Hjelpemiddel og flere HER. Om du ønsker å støtte prosjektet, kan du gjøre det HER.

Sabbatens begynnelse og slutt

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 22:10, 24/05/2024

Slutt: 22:12, 25/05/2024