Våre gudstjenester på internett

En tro som gir håp i vanskelige tider

Featuring Reidar J. Kvinge

Jak 5,8 Også dere må være tålmodige og gjøre hjertene sterke, for Herren kommer snart. Hvordan troen på Gud og hans ord holder håpet levende i vanskelige tider. Vi lever i håpet … 1. Fordi krisetider som regel er forbigående 2. Fordi Gud jobber for at alt skal bli til det beste for oss 3. Fordi vi vet at det ikke hjelper å bli irritert 4. Fordi vi vet at Gud liker at vi stoler på ham 5. Fordi vi vet at Jesus kommer tilbake en dag 6. Fordi vi vet at dette ikke er slutten på historien 7. Fordi vi vet at vi en dag vil motta vår lønn Du finner hjelpeark her: https://msda.no/uploaded_assets/282114

0 Comments

Legg til kommentar
 

Legg til din kommentar

For å legge inn en kommentar må du logge inn eller registrere deg.

Hele mitt liv

Jeg ble født til å gjenspeile Guds bilde. Han er mektig nok til å skape mitt univers, oppmerksom nok til å høre min bønn og kjærlig nok til å kalles selvoppofrende. Jeg finner min største glede i en reise mot et formål og en helhet.

Sabbatens begynnelse og slutt

Sunset

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 17:52, 22/10/2021

Slutt: 17:50, 23/10/2021

Vår tro

Syvendedagsadventistkirkens tro er ment å gjennomsyre hele livet. Den vokser ut av Bibelen som danner et overbevisende portrett av Gud. Du inviteres til å utforske, erfare og kjenne Den som ønsker å gjøre oss hele.

Finn ut mer