Opplysninger

  • Spis plantebasert på Onsdagscaféen

    Lagt ut av Anonym den 15. January 2020

    Onsdagscaféen inviterer til ny sesong den 22. januar. Menyen kan du se her.
    Adventistkirken har i mange år løftet frem en livsstil der maten vi spiser hovedsakelig kommer fra planteriket. Det er sunt for kroppen og sunt for klima. Her kan du til en rimelig pris, prøve hvordan det kan smake. Vi tilbyr tre ulike retter og en dessert hver gang. Ta selv hva du vil ha.Image by <a href="https://pixabay.com/users/REDQUASAR-4694717/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2117315">REDQUASAR</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2117315">Pixabay</a>
    Det vi serverer er for det meste vegansk, men noen ganger bruker vi også litt egg og melk. Vi tilstreber at minst en av rettene er gluten- og/eller melkefri hver gang.
    Caféen er åpen fra kl 15.30 til kl 18.00.
    Cafédager fremover er på onsdagene: Januar 22. Februar 5. og 19. Mars 4. pg 18. April 1.


    Interessert i å få tilsendt informasjon?

    Meld deg på vårt nyhetsbrev i skjemaet under

    * obligatorisk felt

    Vennligst velg alternative måter du vil tillate Adventistkirken Mjøndalen å kontakte det på:

    Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på linken nederst i våre eposter. For informasjon personvern kan du besøke vår nettside.

    Vi bruker Mailchimp som vår informasjonsplatform. Ved å klikke på “Send inn”-knappen nedenfor, godtar du at din informasjon overføres til Mailchimp for behandling. Les mer om Mailchimp's personvernregler her.






  • Prosessert mat og kroppen vår

    Lagt ut av Rolf Angelsen den 15. January 2020

    Hjertelig velkommen til det første foredraget i Friskere liv-serien i Adventkirken Mjøndalen denne våren. Onsdag 22. januar kl. 18.15 får vi besøk av Mette Svendsen. Hun har en doktorgrad i klinisk ernæringsfysiolog og er førstelektor ved Universitetet i Oslo, avdeling for ernæringsvitenskap. Hun kaller foredraget sitt for:

    HVA GJØR DEN PROSESSERTE MATEM
    MED KROPPEN VÅR?

     Foredraget tar utgangspunkt i nyere forsking som viser at mye av den ferdigmaten vi spiser, ikke er av det beste slaget med hensyn til helsa vår. Det viser seg nemlig at måten vi lager maten på, avgjør om den er sunn. Mye av maten vi finner i butikkhyllene, er såkalt ultraprosessert mat. Image by <a href="https://pixabay.com/users/vivi14216-998567/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=905513">vivi14216</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=905513">Pixabay</a>

    Forskningen viser at vi spiser mer av den og at vi dermed blir tjukkere. Vi tror det blir et både spennende og utfordrende foredrag. Kanskje er det lurt å legge om på matvanene våre og lage mer mat fra bunnen av?


    SERVERING: Som vanlig blir det mulig å kjøpe en vegetarisk middagsbuffet i kirkens Festsal i forkant av foredraget 22. januar. Festsalen åpner dørene kl. 15.30 og avslutter serveringen kl. 18.00. 

    Plakat




     

  • Gudstjenestene i januar

    Lagt ut av Rolf Angelsen den 27. December 2019

    Du er hjertelig velkommen til alle våre gudstjenester og møter.

     

    Talere ved gudstjenestene i januar: 

      18.

    Reidar J. Kvinge

    ema: Romerbrevet

    Tekst: Rom 3,1-20

    Tittel: GUDS ENDELIGE KJENNELSE

    Fem innvendinger og fem svar – hva tenker du? 

      25.

    Giedrius Rimsa
    Tittel: To fear or not to fear: that is the question!
       (Å frykte eller eller å ikke frykte: det er spørsmålet!)
    Tekst: Rom 3:9-18
    Should we as believers be afraid of something? If not, why do fear anyway? 
    If yes, who/ what should we be afraid of?

    Bør vi som troende være redde for noe? Hvis ikke, hvorfor frykter vi likevel?
    Hvis ja, hvem / hva skal vi være redd for?





  • Ønsker du kunngjøringen på epost?

    Lagt ut av Rolf Angelsen den 02. December 2018



    Som hovedregel sendes kunngjøringene ut fredag morgen. Fra tid til annen kan det også bli sendt ut informasjon i tillegg til dette.
    Ønsker du å ha noe med på ukens kunngjøring, bør det være oss i hende innen onsdag kl 21. 

    Meld deg på kunngjøringen

    * Obligatorisk felt

    Se oversikt over utsendte kunngjøringer.

Sabbatens begynnelseog slutt

Sunset

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 16:14, 24 Jan 2020

Slutt: 16:16, 25 Jan 2020