Spis plantebasert på Onsdagscaféen

Announced By Anonym Announced On 15. Januar 2020

Cafédagene 18. mars og 1. april er avlyst som vårt bidrag i den nasjonale dugnaden for å begrense smittespredningen av COVID-19.Bildet er tatt av <a href="https://pixabay.com/no/users/iXimus-2352783/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=4893276">Vektor Kunst</a> fra <a href="https://pixabay.com/no/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=4893276">Pixabay</a>

Adventistkirken står i en lang tradisjon der forebyggende helse er viktig, og vi har et ansvar overfor både menighetsmedlemmer, ansatte og publikum. 

Alle oppfordres til å følge godt med på helsemyndighetenes anbefalinger og være nøye med å gjennomføre personlige smitteverntiltak anbefalt av Folkehelseinstituttet.

 

Mer informasjon kan leses på Adventistkirkens nettsider


Image by <a href="https://pixabay.com/users/REDQUASAR-4694717/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2117315">REDQUASAR</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2117315">Pixabay</a>


Interessert i å få tilsendt informasjon?

Meld deg på vårt nyhetsbrev i skjemaet under

* obligatorisk felt

Vennligst velg alternative måter du vil tillate Adventistkirken Mjøndalen å kontakte det på:

Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på linken nederst i våre eposter. For informasjon personvern kan du besøke vår nettside.

Vi bruker Mailchimp som vår informasjonsplatform. Ved å klikke på “Send inn”-knappen nedenfor, godtar du at din informasjon overføres til Mailchimp for behandling. Les mer om Mailchimp's personvernregler her.


Sabbatens begynnelseog slutt

Sunset

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 21:13, 14 Aug 2020

Slutt: 21:10, 15 Aug 2020