Spis plantebasert på Onsdagscaféen

Announced By Anonym Announced On 15. January 2020

Neste Onsdagscafé blir den 19. februar.Menyen kan du lese her.
Adventistkirken har i mange år løftet frem en livsstil der maten vi spiser hovedsakelig kommer fra planteriket. Det er sunt for kroppen og sunt for klima. Her kan du til en rimelig pris, prøve hvordan det kan smake. Vi tilbyr tre ulike retter og en dessert hver gang. Ta selv hva du vil ha.Image by <a href="https://pixabay.com/users/REDQUASAR-4694717/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2117315">REDQUASAR</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2117315">Pixabay</a>
Det vi serverer er for det meste vegansk, men noen ganger bruker vi også litt egg og melk. Vi tilstreber at minst en av rettene er gluten- og/eller melkefri hver gang.
Caféen er åpen fra kl 15.30 til kl 18.00.
Cafédager våren 2020:  19. februar, 4. pg 18. mars og 1.april.


Interessert i å få tilsendt informasjon?

Meld deg på vårt nyhetsbrev i skjemaet under

* obligatorisk felt

Vennligst velg alternative måter du vil tillate Adventistkirken Mjøndalen å kontakte det på:

Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på linken nederst i våre eposter. For informasjon personvern kan du besøke vår nettside.

Vi bruker Mailchimp som vår informasjonsplatform. Ved å klikke på “Send inn”-knappen nedenfor, godtar du at din informasjon overføres til Mailchimp for behandling. Les mer om Mailchimp's personvernregler her.


Sabbatens begynnelseog slutt

Sunset

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 17:44, 28 Feb 2020

Slutt: 17:46, 29 Feb 2020