Opplysninger

 • Alternativer for sabbatsskole og gudstjenester

  Lagt ut av Anonym den 25. March 2020

  Kl. 10.00: Sabbatsskole.
  Vi studerer Bibelen også i disse koronatider, men ikke i kirken for tiden, men som et nettmøte. Klikk på denne linken, så kan du bli med  til sabbatsskole på internett. Vi hadde en hyggelig sabbatsskole forrige sabbat og håper at du også vil være med denne gangen. Opplever du tekniske utfordringer med å koble deg til, er det fint om du sender en e-post til menighetens pastor om hva som gikk galt slik at vi kan forsøke å finne løsninger for framtiden.

  Kl. 11.30: Direktesendt Gudstjeneste.
  Velkommen til internettgudstjeneste fra Adventistkirken Mjøndalen.

  Tema for gudstjenesten er: HÅP OG SAMHOLD UNDER KORONAKRISEN

  Taler: Pastor Reidar J. Kvinge

  Kollekt til Rosendal skole

  Besøk menighetens Youtube-kanal: Adventistkirken Mjøndalen  

  Her finner du en oversikt over innholdet i talen. Skriv det gjerne ut , så kan du med penn og papir fylle inn viktige poeng fra Bibelen.

  Det finnes også andre Adventistkirker som strømmer sine Gudstjenester. Du finner dem ved å klikke her


  Tilbud til barna Kl. 10.30 blir det live-stream av barnesabbatsskole(6-9 år) fra Adventistkirken Tyrifjord. kan du møte Rufus i Sandnes – et barneprogram spesielt for aldergruppen 0-6 år.
  Det blir Dukketetaer, Kahoot, og mulighet til å velge sanger. Temaet er Sakkeus (Gracelink 6-9 år). 
  Du finner link til dette på SABU sine nettsider  Der finner du også link til Rufus (3-7 år), laget av May Anette og Damiano Tallini, samt flere andre tips til hjemmesabbatsskole. • Avlysning

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 15. March 2020

  Adventistkirken Mjøndalen er stengt, og alle arrangementer vil sannsynligvis bli avlyst til etter påske. Vi tar helsesituasjonen som har oppstått på grunn av koronaviruset på stort alvor. Alle medlemmer oppfordres til å følge godt med på helsemyndighetenes anbefalinger og være nøye med å gjennomføre personlige smitteverntiltak anbefalt av Folkehelseinstituttet. Vi jobber med muligheten for å kunne strømme gudstjenester uten publikum. Mer informasjon om dette vil komme etterhvert. Som pastor vil jeg oppmuntre medlemmene til flittig bruk av telefon og sosiale medier, så ingen skal føle en knugende isolasjon og ensomhet i disse utfordrende tider. Jeg ber om Guds beskyttelse og velsignelse over den enkelte og over menighetsfellesskapet. 

  Med vennlig hilsen, 

  pastor Reidar J. Kvinge

Sabbatens begynnelseog slutt

Sunset

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 20:09, 03 Apr 2020

Slutt: 20:12, 04 Apr 2020