Kristendommen under lupen

Announced By Rolf Angelsen Announced On 19. January 2019

Hjertelig velkommen til en ny torsdagskveld med Kristendommen under lupen!

Sist fikk den nye kongen, mederen Darius, se Gud redde Daniel fra løvenes klør og gap. Denne gangen er det Daniels tur til å drømme og se syner. En kan få mareritt av mindre. Det 7. kapitlet forteller om usannsynlige dyr, men også om en menneskesønn som til slutt får regjere til evig tid. Men før han blir innsatt, er det tøffe tider.

Som vanlig leser vi Bibelen med åpent sinn og tar imot alle kommentarer, spørsmål og assosiasjoner. Angår denne historien vår tid, oss?

Så hjertelig velkommen til Festsalen i Adventkirken! Inviter gjerne med venner. Vi har god plass. Som vanlig starter vi med å spise et enkelt måltid sammen før vi samtaler om kveldens tekst.

Vi møtes torsdag 21. februar kl. 19.00. Håper at du syns dette er både interessant og lærerikt. 

Etter vinterferien møtes vi igjen torsdag 7. mars og fortsetter hver uke fram til og med 4. april. Dette for å komme gjennom hele Daniels bok før påske.

Så hjertelig velkommen til Festsalen i Adventkirken! Inviter gjerne med venner. Vi har god plass. Vi starter med å spise et enkelt måltid sammen før vi samtaler om kveldens tekst.

Vi håper du syns dette er både interessant, lærerikt og utfordrende!

Alle er hjertelig velkommen selv om dere ikke har vært med tidligere. Her er det mulig å hoppe inn og fort bli kjent med personene i Daniels bok.

Kommende datoer for møteserien er:

21. og 28. februar 2019

7., 14. 21. og 28. mars 2019

4. april 2019
Sabbatens begynnelse og slutt

Sunset

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 17:29, 22/02/2019

Slutt: 17:31, 23/02/2019